The Songrise Orchestra:The Music of Bryan Adams


1 varastossa

Osastot: , , Avainsana tuotteelle


1 Straight From The Heart
2 (Everything I Do) I Do It For You
3 Summer Of ’69
4 Run To You
5 Is Your Mamma Gonna Miss Ya
6 It’s Only Love
7 Please Forgive Me
8 Kids Wanna Rock
9 Heaven
10 Cuts Like A Knife
11 This Time
12 Hey Honey, I’m Packin’ You In
13 Heat Of The Night
14 Do I Have To Say The Words
15 Somebody
16 Can’t Stop This Thing We Started


Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “The Songrise Orchestra:The Music of Bryan Adams”